SUP Lempäälä

SUP-Lempäälä

Aloitteleville suppaajille suosittelemme osallistumista Höytämöjärvellä järjestettäville SUP -lautailun alkeistunnille. Hyvien liikenneyhteyksien päässä oleva kaunis, suojainen ja puhdasvetinen Höytämöjärvi saarineen ja lahtineen antaa mainiot puitteet harjoittelulle. Mielenkiintoisia sisältöjä harjoitteluun tuovat myös tekniikka- ja muut teematunnit.

Höytämöjärvi tarjoaa mahdollisuuksia myös pieniin retkiin. Lyhyehkön melontamatkan päässä Höytämöjärven uimarannalta sijaitsevat mm. Merunlahden luontoseikkailukeskus sekä Birgitan polun patikointi- ja vapaa-ajanviettokohde Kirskaanniemi.

Vanajavedellä retkemme suuntautuvat Vaihmalan hovin rannasta kohti Ahtialanjärveä. Ahtialanjärvi on arvostettu lintujärvi ja luontoharrastuskohde Lempäälän keskustan tuntumassa. Matala järvi saarineen tarjoaa linnuille oivallisia pesimäalueita ja levähdysalueen harvinaisemmillekin muuttolinnuille.

Ehdottomasti kokemisen arvoinen on myös retki Lempäälän-Vesilahden Pursiseuran satamasta (Uittoranta) Ahtialanjärvelle  ja sieltä Herralanvuolteen kautta Lempäälän keskustaajamaa sivuavalle koskireitille. Kaunismaisemainen reitti kulkee Hakkarin kartanoalueen ohitse päätyen Kirkkojärveen, mistä seikkailu jatkuu Lempäälän kanavan kautta takaisin Vanajavedelle.

Teemme räätälöityjä retkiä myös Lempäälän ulkopuolelle, mm. Helvetinjärven kansallispuistoon. Varauskalenteri

SUP-Lempäälän toiminnasta vastaavat paikalliset koulutetut SUP-ohjaajat. Tavoitteenamme on monipuolistaa Lempäälän alueen vesistöjen virkistyskäyttöä ja tarjota Lempäälän ja sen naapurikuntien asukkaille mahdollisuus SUP-lautailuun ja luonnosta nauttimiseen.

Yhteystiedot

Kaija-Leena Karppinen, sairaanhoitaja, Personal Trainer, ASI (Academy of Surfing Instructor)-tason 1. ja 2. SUP-ohjaaja/2017.  Katariina Makkonen, Rautio Sports-SUP-ohjaaja / Kamilla Karppinen, Rautio Sports-SUP-ohjaaja
p. 040 519 8919
Email: Kaijaleena.Karppinen(ät)gmail.com

Yrityksen tiedot:
Epifyysi Oy
Y-tunnus: 27645941