SUP Lempäälä

Opetus ja teematunnit

SUP-opetus- ja teematuntimme pidetään Höytämöjärvellä Paunun uimarannalla. Mukaan tarvitset säänmukaiset joustavat ulkoiluvaatteet, vaihtovaatteet kaatumisen varalta sekä kuumalla säällä juotavaa. Otamme ryhmiin maksimissaan yhdeksän osallistujaa. Kurssit sopivat kaikille yli 12-vuotiaille lajista kiinnostuneille (12-18 -vuotiaat vanhemman luvalla). Uimataito vaaditaan.

SUP-basics (Kesto n. 90 min) Suosituilla alkeistunneilla tutustutaan lajiin ja välineisiin. Opetus tapahtuu rannan hietikolla ja vedessä. Tunnilla opetellaan laudan, melan ja karkuremmin käsittely, laudalle nousu & poistuminen sekä SUP-lautailun tekniikkaa ja turvallisuutta.

SUP-technics (Kesto 2 h) tekniikkatunneilla kerrataan alkeita ja edetään kohti parempaa melontatekniikkaa. Opettelemme SUP-lautailuun perehtyneen Personal Trainerin kanssa oikeanlaisen melonta-asennon, kehon eri lihasryhmien aktivointia sekä vaativampaa käännöstekniikkaa. Teemme myös pienen melontaretken.

SUP-jooga (kesto n. 75 min.) on hauskaa, haastavaa ja rentouttavaa kesäliikuntaa järvimaisemissa! Koulutetun jooga- ja SUP-ohjaajan opastuksella aktivoidaan erityisesti kehon syviä, ryhtiä parantavia lihaksia. Tasapainoa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa kehittäville SUP-jooga tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta tai SUP-lautailusta.

SUP-balance (kesto n. 75 min.) on uudenlainen kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta lisäävä lautatreeni. Harjoittelu alkaa rantahietikolla, missä lämmitellään lihaksia ja niveliä ja tehdään liikkuvuus – ja tasapainoharjoitteita mm. melaa apuna käyttäen. Laudalle siirryttäessä kehon asento- ja liikeaistit saavat ärskykkeitä veden keinutuksesta, mikä tuo mukavaa jännitystä treeniin!

Sunset SUP (kesto n. 75 min) on matalan kynnyksen SUP-lautailua, missä lautailun tekniikka saa tehdä tietä laskevasta auringosta ja kauniista järviluonnosta nauttimiselle. Se on kauniita värejä, rauhallista melontaa ja lintujen laulua kesäillassa. Kesiemme kestosuosikki!

After Sunset SUP (kesto n. 75 min) on suppailua loppukesän pimenevissä illoissa. Järvelle lähdetään laskeneen auringon kajon vielä valaistessa järveä. Verkkaisen melonnan ohessa kuunnellaan luonnon ääniä järven matalikoilla, kierretään kivien ympäröimiä pikkusaaria ja bongaillaan Kirskaanniemen nuotioita pimentyneessä illassa. Tuttu reitti takaisin taittuu ranta-asutuksen valoja ihastellen. Otsalamppu on suositus.

Hinnasto (hintoihin sisältyy välinevuokra)

SUP-basics 1,5 h 40 €

SUP-technics 2 h 50 €

SUP-jooga 75 min 20 €

SUP-balance 75 min 20 €

Sunset SUP 75 min 20 €

After Sunset SUP 75 min 20 €