SUP Lempäälä

Opetus ja tunnit

SUP-opetus- ja teematuntimme pidetään Höytämöjärvellä Paunun uimarannalla. Mukaan tarvitset säänmukaiset joustavat ulkoiluvaatteet, vaihtovaatteet kaatumisen varalta sekä kuumalla säällä juotavaa. Otamme ryhmiin maksimissaan yhdeksän osallistujaa. Kurssit sopivat kaikille yli 12-vuotiaille lajista kiinnostuneille (12-18 -vuotiaat vanhemman luvalla). Uimataito vaaditaan.

SUP-basics (Kesto n. 75 min) Suosituilla alkeistunneilla tutustutaan lajiin ja välineisiin. Opetus tapahtuu rannan hietikolla ja vedessä. Tunnilla opetellaan laudan, melan ja karkuremmin käsittely, laudalle nousu & poistuminen sekä SUP-lautailun tekniikkaa ja turvallisuutta.

SUP-technics (Kesto 2 h) tekniikkatunneilla kerrataan alkeita ja edetään kohti parempaa melontatekniikkaa. Opettelemme SUP-lautailuun perehtyneen Personal Trainerin kanssa oikeanlaisen melonta-asennon, kehon eri lihasryhmien aktivointia sekä vaativampaa käännöstekniikkaa. Teemme myös pienen melontaretken.

SUP-jooga (kesto n. 75 min.) on hauskaa, haastavaa ja rentouttavaa kesäliikuntaa järvimaisemissa! Koulutetun jooga- ja SUP-ohjaajan opastuksella aktivoidaan erityisesti kehon syviä, ryhtiä parantavia lihaksia. Tasapainoa, liikkuvuutta ja lihaskuntoa kehittäville SUP-jooga tunneille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta joogasta tai SUP-lautailusta.

SUP-balance (kesto n. 75 min.) on uudenlainen kehonhallintaa, tasapainoa ja liikkuvuutta lisäävä lautatreeni. Harjoittelu alkaa rantahietikolla, missä lämmitellään lihaksia ja niveliä ja tehdään liikkuvuus – ja tasapainoharjoitteita mm. melaa apuna käyttäen. Laudalle siirryttäessä kehon asento- ja liikeaistit saavat ärskykkeitä veden keinutuksesta, mikä tuo mukavaa jännitystä treeniin!

Sunset SUP (kesto n. 75 min) on matalan kynnyksen SUP-lautailua, missä lautailun tekniikka saa tehdä tietä laskevasta auringosta ja kauniista järviluonnosta nauttimiselle. Se on kauniita värejä, rauhallista melontaa ja lintujen laulua kesäillassa. Kesiemme kestosuosikki!

Varauskalenteriin

Hinnasto

SUP-basics 1,5 h 40 €

SUP-technics 2 h 50 €

SUP-jooga 75 min 20 € tai 6 kerran kortti 100 €.

SUP-balance 75 min 20 € tai 6 kerran kortti 100 €.

Sunset SUP 75 min 20 € tai 6 kerran kortti 100 €.

- Hintoihin sisältyy välinevuokra